Legenda


In optie

Verkocht

Klik op een bouwnummer voor meer informatie.
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10

Villahof Soeterwaart

Aan de Benthuizenstraat in Zoetermeer verrijst Villahof Soeterwaart, een kleinschalig nieuwbouwplan met luxe vrijstaande en twee-onder-één-kapvilla’s in verschillende types.

Architectuur
De architectuur met bijzondere dakvormen, grote overstekken en prachtige details geeft de woningen een statig karakter. De toepassing van hoogwaardige materialen en het gebruik van krachtige kleuren versterkt dit nog eens.

Groen, water en ruimte
Villahof Soeterwaart is lekker ruim van opzet. Zo zijn alle villa’s gesitueerd op een ruim perceel en is er parkeerruimte voorzien op eigen terrein. In het openbare gebied zijn eveneens parkeerplaatsen opgenomen. Daar waar de villa’s grenzen aan het openbaar gebied zijn groene erfafscheidingen opgenomen. De percelen van de bouwnummers 01 tot en met 06 zijn gelegen aan het water, wat een unieke woonbeleving geeft!

Luxe en compleet
De doordachte plattegronden van de villa’s in Villahof Soeterwaart zijn riant van opzet. Zo krijgen alle woonfuncties volop de ruimte. De villa’s worden daarbij zeer luxe en compleet afgewerkt met een prachtige keuken, mooi tegelwerk en Villeroy & Boch sanitair.

Uw villa naar wens
De variatie in type, perceelgrootte en ligging maakt elke villa in basis al uniek. Uiteraard is er in Villahof Soeterwaart volop ruimte voor uw individuele woonwensen. Door middel van diverse uitbreidings-, indelings- en duurzaamheidsopties stelt u uw eigen droomwoning samen. Laat u inspireren door de optiemogelijkheden!